Juli Månad, i Nådens år 2011

"Men vaken alltjämt, och bedjen att I mån kunna undfly allt detta som skall komma, och kunna bestå inför Människosonen." (Luk. 21:36)

Kristna vittnesbörd om UFO och änglafarkoster

Det symmetriska molnet


Originalfotot från mobilen, taget den 14 juni 2009, kl. 18:04.

ag har ett vittnesbörd om något som jag tror, eller mera vet, genom tron, är en strålglans från en osynlig ängla­farkost, och jag har också fotobevis på det.

För ett par år sedan (juni 2009) så hade jag kollat ganska mycket på Youtube på ufofilmer som folk skickat in där, men egentligen hittat väldigt lite som kändes övertygande. Suddiga ljuspunkter på en svart bakgrund kan liksom vara precis vad som helst. Det kan vara verkliga farkoster, men det kan också vara någon insekt eller en kamerareflex, eller något annat som rör sig på himlen, som flygplan eller kometer. Det behövs starkare bevis för att verkligen kunna hävda att man sett något som inte är av denna världen, så att säga.

Så jag talade om det där med Jesus, och nämnde de där tankarna inför honom. Inte så att jag bad honom om något, utan jag bara nämnde det.

Någon dag senare satt jag på en plats (samma plats som där jag senare såg änglaplanet försvinna in i en kamouflerad "rundel") och tittade på himlen och molnen. Då visade sig något märkligt. Det svävade några ganska tunna moln i en rad mot söder på himlen. Efter en stund hade de blåst söderut, så att stället där de först syntes var tomt. Men då såg jag att precis där började det komma fram en rad nya moln. Det var märkligt tänkte jag. Efter en stund var dessa nya moln lika stora som de förra, som nu svävade längre söderut. Så efter ännu en stund hade också de nya lämnat platsen och svävat iväg söderut. Nu var jag uppmärksam och tittade noga för att se om det skulle komma fram ett gäng nya moln igen på samma ställe. Och visst gjorde det det! Först syntes bara svagt en tunn dimma, sedan växte denna och formade en rad nya moln igen.

Jag började fundera på om det kunde finns en dold flygande farkost däruppe, som släppte ifrån sig vattenånga, eller om kondens bildades från hetta på farkostens kropp. Det såg verkligen så ut.

Jag tog något mobilkamerakort på molnen, men bilden visar så lite så det bevisar liksom ingenting, även om det verkligen skulle vara som jag trodde.

En annan möjlighet kan ju ha varit att det var kall och varm luft som möttes just på den platsen och att det därför bildades moln där.

Så även om jag verkligen hade sett något märkligt, så skulle någon enkelt kunna bortförklara det genom en sådan förklaring. Så jag sade till Jesus att det behövs bättre bevisning än så. Visst kan det ha varit riktigt, men för att kunna bevisa något om änglarna och deras farkoster behövs det bättre bevisning. Det var ingen bön, jag bara sade det i mitt böneprat med Jesus.Enligt fysikens lagar kan moln inte vara symmetriska. Här är det mera kontrast och färgmättnad i bilden.

Å NÄSTA DAG, när jag gick över en järnvägsbro på efter­middagen, såg jag något märkligt igen på himlen. Och nu sker det några verkligt underliga saker. Jag såg tre moln, två stycken av den typ som bildas av det där stoffet som flygplan/änglaplan släpper ut, dvs det bildar liksom trådar och underliga figurer på himlen. Dessa två liknade maneter något. De två var det inget särskilt med, men molnet emellan dem var något av det märkligaste jag sett någon gång - kanske rentav det allra märkligaste. Det hade symmetri! Titta på bilden här så ser du en del av det. Kameran fick inte med hela molnet eftersom det var tunnare ute i kanterna och för blekt för att komma med på bilden. Med mina ögon såg jag dock ännu fler symmetriska strukturer utanför de centrala.

Alla människor som har begåvats med en fungerande hjärna vet och förstår att moln inte kan vara symmetriska. Moln består av vattenånga eller möjligen iskristaller (eller små partiklar om det är efter kemspår), och det är lika omöjligt för dem att bli symmetriska, som det är för röken från en eld att bli det. Men detta molnet var väldigt symmetriskt bildat. Det liknade en växt, eller ett tecken, eller en strålglans, en krona eller något.

Men det konstiga var att när jag såg detta, så reagerade jag inte som jag borde ha gjort. Det var mera som "duh", jaha. Och så fortsatte jag hem och gick in. Men så kom det en maning till mig: Gå ut och ta kort på molnet. Så jag gick ut på gården och tittade igen på molnet, som fortfarande var kvar. Men jag hade ju inte min digitalkamera laddad, så hur skulle jag kunna ta kort då? Den mobilkameran jag hade då bedömde jag vara för dålig för att använda, så jag gick in igen. Men så efter några minuter kom det igen en VÄLDIGT stark maning att gå ut och ta kort på molnet, annars skulle jag gå miste om något väsentligt.

Så jag gick ut igen och tog fram mobilen och ställde mig så att jag kunde ta två kort på molnet. Hade ingen tro alls att det ens skulle synas på bilderna. Men sedan när jag laddade över bilderna på datorn så visade det sig att bilderna blev bra i alla fall. Molnet syntes fint på båda bilderna, och den som är här är den bästa.

Sedan hände ännu en märklig sak. Någon timma senare gick det inte att komma ut på nätet. Nästa dag ringde jag Telias support. De svarade att internet var utslaget i hela området där jag bor, och att många andra kunder också hade ringt.

Det konstiga med det är att det dröjde uppåt 36 timmar innan felet var lagat. Att internet är utslaget så länge på en plats är väldigt ovanligt. Så det verkar ju som om det hade med himlafenomenet att göra, på något sätt. Sådant har man hört om förut, att elektroniska prylar slagits ut i samband med ufo-syner.Symmetri kan t.ex innebära att ett föremål ser likadant ut även om man vänder på det. Här har jag spegelvänt bilden och lagt den ovanpå originalet, och som synes ser molnet likadant ut ändå. Det har alltså nära nog perfekt symmetri. (Det ytterst lilla som skiljer kan skyllas på att vindar hade hunnit påverka positionerna under de minuter jag väntade med att gå ut och ta korten.)

EN NU HADE JAG ALLTSÅ FOTO­BEVIS. Inte bara suddiga punkter på en mörk bakgrund, inte bara små prickar som rör sig, utan ett moln med symmetri, något som är fysiskt omöjligt. Och att internet slogs ut någon timma senare och var borta ett och ett halvt dygn. Lägg till det att det var dagen efter att jag hade sett de underliga molnen som växte fram ur intet, och att jag inför Gud efterfrågat starkare bevis än så.

Nu hade jag ett sådant bevis. På kort. Ett fenomen som inte kan förklaras på naturligt sätt. Och jag har kollat på nätet sedan dess, efter något som liknar detta. Finns inte. Har gått igenom mängder med youtube-klipp och tittat på bilder på Google. Det finns absolut inga motsvarigheter.

Så jag gjorde en liten youtubefilm om händelsen och tog med kortet och visade det också i kontrast och skrev ned några kommentarer. Och vad händer? Uppmärksammas det? Fattar någon hur märkligt detta är? Nej, det är som om det bara går rakt förbi dem som ser det. Antagligen är det samma förblindelse som den jag själv först upplevde, då jag såg molnet på gångbron. "Duh?" Och så går man bara vidare. Det krävdes två kraftiga maningar från Gud, för att jag skulle komma igenom blockeringen och FATTA saken. Vilket ju givetvis visar att det här är något som har med den andliga striden att göra, att det finns makter som INTE vill att detta kommer fram, men att det också finns en makt, i höjden, som VILL att det kommer fram.

Jag har frågat Jesus sedan vad det var jag egentligen såg. Och hans Ande bekräftar att det var Guds änglar i en farkost, som formade molnet till ett tecken, för att visa mig vad änglar är kapabla att göra, och vad de upproriska ämnar göra i ändens sista tid.

Sådana här saker må vara hur fantastiska som helst, de är dock helt ointressanta för världen och världens barn, och för slumrande kristna. Detta är inte intressant, för det avslöjar världens makter, och då blir, som jag nämnt någon gång, atmosfären full av motstånd, och folk vågar inte röra vid det. De smyger undan, och ägnar sig mycket hellre åt youtubefilmer där någon klätt på sig en muppetdocka av en "gray" och tar den på fullaste allvar. För lögnen är ju så enkel och kostnadsfri att tro på. Eller ta några kort på en linslus och hävda att det är ett ufo, och du kan få miljoner som tittar på din film.

Ja, så är det. "för att de som icke se skola varda seende, och för att de som se skola varda blinda." (Joh. 9:39)
___

 


Ansiktet med den pekande handen till vänster, orben till höger.

Tillägg:

är jag en tid senare tittade närmare på den ena bilden, så finns det faktiskt en liten "orb" på den, till vänster över hustaket. Den är lika oförklarlig den, såvida det inte var en VÄLDIGT tjock fågel som flög där just då. Och ännu mer underligt: Om du tittar på trädet till vänster om orben, så har några av bladen och grenarna bildat ett djävulsansikte, som i profil pekar på molnet. Så visst var det krafter i rörelse där, vid det tillfället.


Leif, Bibeltemplet.
_______

 

 

 


 

  

Bara

Jesus

frälsar oss från vredesdomen

 


 

 

Morgondagen har ingen sett

IDAG

är frälsningens dag