Vill du bli frälst?

Det är enkelt. Om du tror att Jesus är Guds Son och att han har dött för dig, så be honom komma in i ditt liv. Be honom bli din Herre och vän.

När du har gjort detta, så bekänn för din familj, dina vänner, och dina arbets- eller skolkamrater, att du nu är en kristen, att du är frälst och tillhör Jesus.

Förvänta dig också att bli förvandlad - du behöver inte "förvandla" dig själv, utan kraften kommer ovanifrån, och den frigör dig ifrån synder, laster, onda tankar, dåligt tal, syndrelaterade sjukdomar, m.m. Och den lyser upp ditt inre, så att du förstår Guds vilja.


Du kan också bekänna din tro här på nätet, antingen nu direkt, eller efter att du berättat för dina vänner.
Fyll i ditt namn och din hemort här nedanför, så kommer du med på en lista över nyfrälsta. Detta blir också ditt första vittnesbörd, till hjälp för andra. Frälsning förutsätter en frimodig bekännelse av tron på Jesus, och ju frimodigare man är, desto mer belönad blir man av Gud.

Mitt förnamn & efternamn:
Min hemort:
 

Denna lista medför inget medlemskap i någon församling, rörelse eller webbsida, inga förpliktelser eller ekonomiska krav. Listan är bara till för att hjälpa dig bekänna din tro på Jesus offentligt, så att du får en god start på ditt kristna liv. Vill du sedan ha kontakt med kristna, så kan du få hjälp med det här eller på annat sätt som du väljer själv.
___

 


Så här lär Bibeln om frälsningens väg:

"Om du med din mun bekänner Jesus vara Herre och i ditt hjärta tror att Gud har uppväckt honom från de döda, då blir du frälst. För genom hjärtats tro blir man rättfärdig, och genom munnens bekännelse blir man frälst. Skriften säger ju: 'Ingen som tror på honom skall komma på skam.' Det är ingen åtskillnad mellan jude och grek; alla har ju en och samma Herre, och han har rikedomar att ge åt alla som åkallar honom. För 'var och en som åkallar Herrens namn, han skall bli frälst."
(Romarbrevet 10:9-13)

 


 

 

Angående sekretess på nätet

Att uppge sitt namn så här - kan inte det medföra att man hamnar i något register, eller att hackers eller reklamföretag utnyttjar namnen?

Kanske, men risken är inte så stor. Du uppger ju inte din mailadress och din dators ipnr och andra sådana uppgifter kommer inte att synas här. För övrigt finns du redan med i en mängd register, som t.ex telefonkatalogen och Eniro på nätet, om du har telefon, eller om du har en emailadress som du använt för att beställa något på nätet, eller om du har en egen webbdomän.

Att låta världen veta vem man är, om man är kristen, hör till frälsningen. Den som följer Jesus är heller inte utan beskydd - Gud är med dig och din frimodighet kommer att bli till välsignelse, för dig och för andra som behöver frälsning.
___


OBS: Den som sänder in påhittade namn eller på annat sätt försöker sabotera något här, kan komma att få sin ip-adress uppsatt i en speciallista, med en direktlänk till WhoIs och information om abuseanmälan.
___

 

 

 

 

 

JESUS SÄGER:

ag är den gode Herden. Kom till mig, alla ni som är tyngda av bördor, så skall jag ge er ro för era själar.

Tro på Gud, tro också på mig. Ingen kommer till Fadern utom genom mig. Jag är vägen och sanningen och livet.

Den som tror på mig, han skall aldrig hungra eller törsta. För så älskade Gud världen, att han utgav sin enfödde Son, för att var och en som tror på honom inte skall förgås, utan ha evigt liv.

Jag ger mitt liv för fåren, och fåren följer mig. Följer ni mig, så skall jag göra er till människofiskare. Ingen som kommer till mig skall kastas ut, och ingen som tror på mig skall komma på skam.

 

 

 

Jesus har förvandlat tusentals människors liv – i vår tid.

"Endast ett ord, endast en blick, och det var nog – jag frälsningen fick."

VITTNESBÖRD

 

 

“GUD VILL ATT ALLA MÄNNISKOR SKALL BLI FRÄLSTA OCH KOMMA TILL KUNSKAP OM SANNINGEN”

 

 

 

 

 

Bön om frälsning

 

Om man inte vet riktigt hur man skall börja, så kan man be så här. Men tänk på att forma dina egna ord, detta är bara en vägledning:

 

"Jesus, jag kommer till dig precis som jag är. Jag döljer inget och förnekar inget. Ditt ord säger att jag liksom alla människor är en syndare. Men jag kan inte frälsa mig själv.

Tack för att jag får tillräkna mig din fullkomlighet och rättfärdighet. Ditt liv, din död och din uppståndelse ger mig liv.

Tack att jag kan förvänta bönesvar. Tack att du förlåter mig och ger mig viljan och kraften att leva som en kristen, och att du är med mig varje dag och stund - I Jesu namn, amen."

* * *

Om du ber så här i full uppriktighet och med viljan att förändras, så kommer Jesus att ta hand om dig. Förändringen kan komma med en gång eller efter hand, men den kommer, var så säker. Inom en kort tid kommer du att vara en ny människa, som är på väg till himlen.

Håll alltid fast vid att du är förlåten, så länge du har den uppriktiga viljan att leva troget för Jesus. Tillägna dig allt Guds ord, främst i Nya Testamentet, och låt dig förvandlas till dess likhet.

Ta också personlig kontakt med levande, bibeltroende kristna, och se och lär av dem.

Må Jesus frälsa och välsigna dig, till ande, kropp och själ!

_______

 

 

 

 

VÄLKOMMEN ATT VARA MED I
GEMENSKAPEN KRING
JESUS

Läs om kristna människors upplevelser
Samtala/ställ frågor om frälsningen

Läs Bibeln på nätet

_______